• Presă
Articolul lunii

Inspecția Muncii desfășoară o campanie națională

Inspecția Muncii va desfășura o campanie națională de conștientizare în perioada 4 decembrie 2017 – 31 ianuarie 2018,  care urmărește informarea, prevenirea și nu sancționarea angajatorilor.

Citește articolul complet »

Legea nr.319/2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă şi normele metodologice de aplicare aprobate prin H.G. nr.1425/2006 vor fi modificate până la sfârşitul anului 2019

Legea nr.319/2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă şi normele metodologice de aplicare aprobate prin H.G. nr.1425/2006 vor fi modificate

Citește articolul complet »

A expirat termenul pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu

Termenul de prerogare pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu a expirat in data de 30 Septembrie 2017, a anuntat I.G.S.U. prin comunicatul de presa nr. 96 din 28 Septembrie 2017.

Citește articolul complet »

Importanţa implementării corecte a sistemului de management al muncii

Se estimează că 70% din accidentele şi bolile profesionale sunt cauzate de o atitudine inadecvată faţă de securitatea şi sănătatea în muncă. Ghidarea după principiul „acest lucru nu mi se va întâmpla tocmai mie” este greşită şi aduce cu ea consecinţe mai grave decât o amendă consistentă.

Citește articolul complet »

Stanila Florian / Nemo Express
“Prin colaborarea cu echipa AVALIA , un partener serios care supraveghează atent implementarea si menținerea tuturor normelor legale de securitate, am asigurat climatul sanatos al activitatii noastre.”
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

Rămâi la curent cu cele mai importante ştiri, noutăţi şi hotărâri din domeniul securităţii muncii.