• Servicii

Servicii dedicate siguranţei în lucru

Managementul eficient şi competitiv nu poate exista fără un program adecvat de securitate a muncii.

Siguranţa angajaţilor, protecţia lor la locul de muncă, precum şi o imagine pozitivă a organizaţiei, cum ar fi brandul de companie, au la bază modul în care este adoptată şi aplicată securitatea muncii la fiecare nivel de activitate.

Externalizarea acestor servicii de securitate are două avantaje majore. Primul constă în eficientizarea costurilor. În cazul colaborării cu specialişti externi, costurile sunt mai reduse decât dacă se plăteşte o persoană din interiorul companiei care să se ocupe exclusiv de implementarea normelor şi standardelor pentru protecţia muncii.

Cel de-al doilea avantaj îl reprezintă faptul că, prin implicarea unor consultanţi specializaţi în implementarea normelor de securitate a muncii, aveţi asigurată o calitate mai bună a serviciului. Totodată, se evită astfel şi cheltuielile suplimentare de remediere a posibilelor accidente.

Avalia propune şi implementează soluţii moderne şi eficiente pentru siguranţa angajaţilor. Indiferent de mărimea companiei, serviciile noastre personalizate de consultanţă în domeniul securităţii muncii şi cel al situaţiilor de urgenţă vor fi, de fiecare dată, adaptate corespunzător.

Stanila Florian / Nemo Express
“Prin colaborarea cu echipa AVALIA , un partener serios care supraveghează atent implementarea si menținerea tuturor normelor legale de securitate, am asigurat climatul sanatos al activitatii noastre.”
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

Rămâi la curent cu cele mai importante ştiri, noutăţi şi hotărâri din domeniul securităţii muncii.