• Despre noi

Specializaţi în controlul riscului

Când vine vorba de siguranţă, cunoaşterea teoriei nu este de ajuns. Noi îţi punem la dispoziţie specialişti capabili să implementeze măsurile potrivite de prevenire sau remediere a riscurilor în domeniul securității muncii.

Pe parcursul celor şapte ani de activitate, echipa noastră a fost ghidată permanent de două principii care şi-au demonstrat eficienţa şi au câştigat încrederea clienţilor. Primul constă în organizarea minuţioasă a procesului de management al securităţii muncii, pentru a evita orice tip de eroare. Niciodată nu trecem la următorul pas, până nu trasăm clar planul necesar de urmat. Odată stabilit, echipa noastră urmăreşte îndeaproape respectarea fiecărei etape, intervenind de fiecare dată când apare o dificultate de înţelegere sau implementare.

avalia-despre-continut

Cel de-al doilea principiu este unul simplu, dar esenţial pentru domeniul nostru de activitate – asumarea responsabilităţii pentru evaluările şi măsurile propuse. Ştim că în joc se află decizii care pot influenţa major sănătatea angajaţilor şi siguranţa mediului de lucru, de aceea abordăm fiecare proiect cu maximă seriozitate, asigurându-ne totodată să obţinem aceeaşi implicare şi din partea companiei. Buna organizare a echipei Avalia şi responsabilitatea îmbrăţişată de fiecare membru al acesteia ne îndrumă de fiecare dată în activităţile noastre şi ne ajută să oferim clienţilor acea plus valoare şi siguranţă că lucrurile au fost făcute aşa cum trebuie.

Stanila Florian / Nemo Express
“Prin colaborarea cu echipa AVALIA , un partener serios care supraveghează atent implementarea si menținerea tuturor normelor legale de securitate, am asigurat climatul sanatos al activitatii noastre.”
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

Rămâi la curent cu cele mai importante ştiri, noutăţi şi hotărâri din domeniul securităţii muncii.