Încrederea clienţilor ne recomandă

Indiferent de domeniul de activitate, ne adaptăm serviciile pentru specificul fiecărei companii, livrăm conform aşteptărilor şi dezvoltăm un mediu mai sigur de muncă.

Află părerile celor care au apelat la serviciile noastre și cum s-au reflectat măsurile propuse în activitatea lor:

„Echipa Avalia a identificat şi evidenţiat eficient principalele probleme de securitate a muncii din cadrul companiei noastre. Suntem foarte mulţumiţi de măsurile propuse şi de modul în care aceştia s-au asigurat că sunt implementate.”
Rotaru Simona / Meli Melo Paris

testimoniale

„Trainingul a fost foarte util, iar modul de prezentare excelent organizat. Am fost instruiţi asupra unor aspecte pe care adesea le trecem cu vederea, dar care sunt de o majoră importanţă în situaţii de urgenţă. Acum sunt mult mai liniştită în privinţa siguranţei locului în care eu şi angajaţii mei ne desfăşurăm activitatea pentru că am învăţat cum să ne raportăm la factorii de risc. Siguranță, claritate, implicare, sunt cuvinte care descriu cel mai bine colaborarea noastră.”
Camelia Neacşu / HR Manager Neola Pharma

„Prin specificul activității noastre, securitatea muncii este esențială. În tot timpul colaborării, echipa Avalia a dat dovadă de seriozitate și competență. Am apreciat în mod deosebit faptul ca soluțiile propuse au fost adaptate nevoilor companiei noastre. O echipă flexibilă și profesionistă!”
Dan Grigore / Director General Zep

Stanila Florian / Nemo Express
“Prin colaborarea cu echipa AVALIA , un partener serios care supraveghează atent implementarea si menținerea tuturor normelor legale de securitate, am asigurat climatul sanatos al activitatii noastre.”
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

Rămâi la curent cu cele mai importante ştiri, noutăţi şi hotărâri din domeniul securităţii muncii.