• Servicii
  •  / 
  • Coordonator în securitate

Coordonator în materie de securitate

Punem în aplicare strategia potrivită pentru prevenirea riscurilor profesionale, din faza de concepţie a lucrării şi până la finalul proiectului.

Anumite proiecte implică riscuri specifice pentru securitatea şi sănătatea angajaţilor. Printre acestea putem menţiona lucrările care îi expun pe muncitori la riscul alunecărilor de teren, căderii de la înălţime sau riscul expunerii la substanţele chimice periculoase.

Managerul de proiect din cadrul companiei are obligaţia să desemneze un coordonator în materie de securitate şi sănătate în muncă pe durata elaborării proiectului şi/sau pe durata realizării lucrării, pentru a menţine sub control întreaga activitate şi pentru a evita posibilele consecinţe nefaste.

Avalia îţi pune la dispoziţie specialişti cu o experienţă solidă în coordonarea şi supervizarea proiectelor de şantier, specialişti care au dus întotdeauna la bun sfârşit fiecare lucrare şi care au asigurat desfăşurarea optimă a proceselor de lucru.

Coordonatorul în materie de securitate al echipei Avalia va fi responsabil de identificarea deficienţelor ce trebuie remediate la nivel de şantier precum şi de elaborarea metodelor de lucru adecvate. Odată îndeplinite aceste etape, coordonatorul va evalua în permanenţă activitatea, prin vizite pe teren pentru a se asigura de buna implementare a măsurilor stabilite.

Stanila Florian / Nemo Express
“Prin colaborarea cu echipa AVALIA , un partener serios care supraveghează atent implementarea si menținerea tuturor normelor legale de securitate, am asigurat climatul sanatos al activitatii noastre.”
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

Rămâi la curent cu cele mai importante ştiri, noutăţi şi hotărâri din domeniul securităţii muncii.