Protectia si Securitatea Muncii

Îţi oferim garanţia celor mai bune soluţii de management al securităţii prin identificarea factorilor de risc, informare, consultanţă şi instruire.

Date fiind condiţiile în care se desfaşoară în prezent procesele de muncă este nevoie de o reorganizare a modului în care ne raportăm la mediul de lucru, pentru a menţine echilibrul necesar unei bune desfăşurări a activităţii. Serviciul de Securitate a Muncii oferit de Avalia propune măsuri de protecţie colective şi individuale pentru factorii de risc identificaţi, asigură instruirea personalului, stabileşte metode şi implementează proceduri de lucru personalizate în funcţie de procesele de muncă desfăşurate în unitate. De asemenea, în cadrul acestui serviciu sunt examinate accidentele de muncă, cu scopul de a stabili cauzele producerii acestora. Procesulu de management al securitatii muncii oferit de Avalia include trei elemente principale.

Activităţi de instruire a personalului

În cadrul acestor activităţi se începe cu elaborarea tematicii pentru toate fazele de instruire şi stabilirea unui program pentru predarea treptată a noţiunilor. Se continuă apoi cu informarea şi instruirea practică a angajaţilor, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. La final urmează o verificare a cunoştinţelor dobândite şi felul în care acestea sunt aplicate.

Consultanţă practică

Indiferent de complexitatea problemei legate de securitatea muncii, consultanţii noştri oferă asistenţă de specialitate pentru rezolvarea acesteia în timp util. În funcţie de măsurile ce vor fi stabilite, soluţiile ce se implementează vor fi în permanenţă urmărite pentru a ne asigura că acestea sunt corect aplicate..

Raportare şi remediere

Periodic, echipa noastră realizează vizite pe teren, pentru a constata eventualele deficienţe în desfăşurarea activităţii. Odată semnalate acestea, se continuă cu trasarea măsurilor potrivite pentru remediere. În cadrul acestei etape se pune accent pe urmărirea actualizării planului de avertizare, a planului de protecţie şi prevenire şi a planului de evacuare.

Stanila Florian / Nemo Express
“Prin colaborarea cu echipa AVALIA , un partener serios care supraveghează atent implementarea si menținerea tuturor normelor legale de securitate, am asigurat climatul sanatos al activitatii noastre.”
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

Rămâi la curent cu cele mai importante ştiri, noutăţi şi hotărâri din domeniul securităţii muncii.